Denk aan uw zorgverzekering!

Iedere Nederlander is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Zorgverzekeringen kunt u tegenwoordig op meerdere vergelijkingswebsites vergelijken. Het is aan te raden om dit alleen te doen bij vergelijkers die de complete markt vergelijken. 

Een zorgverzekering is een complex product. Puur voor de aantrekkelijkste korting gaan is vaak niet de beste keuze. Wist u dat je ook specifieke aanvullende verzekeringen kunt vergelijken? Op deze manier komt u erachter of alles naar wens wordt afgedekt. Wees altijd kritisch! 

Alle zorgverzekeringen vergelijken is noodzaak

Bij de meeste vergelijkers krijgt u vaak een top 3 te zien, na het opgeven van uw wensen en persoonlijke gegevens. Als u alle verzekeringen wilt zien, dient u vaak op een specifieke knop te drukken. Het is aan te raden om dit altijd te doen, dat geeft uiteraard het meest complete aanbod voor uw situatie!

Let op: soms staan niet alle zorgverzekeringen in de vergelijker!

Vergelijkers hebben soms wel of niet afspraken met verzekeraars. Dat zorgt er voor dat sommige zorgverzekeringen niet altijd in een vergelijker worden opgenomen.

Denk bijvoorbeeld aan collectieve zorgverzekeringen die normaal gesproken via verenigingen en werkgevers worden afgesloten. Gezien deze verzekeringen niet voor iedereen toegankelijk zijn, is het niet zo gek dat deze niet worden opgenomen.