Zorgverzekeraars

Bij het vergelijken van de zorgverzekering voor het nieuwe jaar 2017 is het naast de verschillende eigenschappen van de zorgverzekering ook belangrijk om te kijken naar de zorgverzekeraar die je kiest. Er zijn veel verschillende zorgaanbieders in Nederland die allemaal de basis zorgverzekering aanbieden, maar daarnaast kunnen er prijsverschillen zijn in de aanvullende verzekeringen. De onderstaande de zorgaanbieders die in Nederland een zorgverzekering aanbieden:

Nedasco zorgverzekering
De Nedasco is een intermediar tussen zorgverzekeraars en consumenten die een zorgverzekering willen afsluiten. De zorgverzekeringen die onder Nedasco vallen zijn onder andere Avéro Achmea, De Amersfoortse & VGZ.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/nedasco-zorgverzekering/

Menzis zorgverzekering
Menzis is de grootste verzekeraar van Nederland. Menzis bestaat uit drie verschillende onderdelen namelijk Anderzorg, Azivo & Menzis. Meer dan 2 miljoen mensen zijn verzekerd bij Menzis in Nederland.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/menzis-zorgverzekering/

Prolife zorgverzekering
De Prolife zorgverzekering is een zorgverzekeraar met een christelijke levensopvatting. De Prolife zorgverzekering valt onder Zilveren Kruis Achmea. De zorgverzekering is speciaal voor mensen die een christelijke opvatting hebben.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/pro-life-zorgverzekering/

Salland zorgverzekering
Zorgverzekeraar Salland heeft ongeveer 90.000 zorgverzekerden in Nederland. Daarnaast investeert Salland veel geld weer terug in de zorg. Dit kan Salland doen omdat ze geen winstoogmerk hebben.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/salland-zorgverzekering/

Zekur zorgverzekering
Zorgverzekeraar Zekur is een onderdeel van zorgverzekeraar Univé. Zekur is een volledige online aanbieder van zorgverzekeringen en andere verzekeringen. De verzekeringen zijn vaak goedkoper dan bij Univé.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/unive-zekur-zorgverzekering/

Zilveren Kruis zorgverzekering
Zilveren Kruis is één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Zilveren Kruis heeft miljoenen verzekerden in Nederland. Daarnaast zijn er veel verschillende labels die bij Zilveren Kruis horen.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/zilveren-kruis-zorgverzekering/

Ohra zorgverzekering
Ohra heeft in Nederland meer dan 800.000 verzekerden. Daarmee hoort Ohra bij de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ohra zorgverzekeringen is een onderdeel van de CZ zorgverzekeraar.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/ohra-zorgverzekering/

ONVZ zorgverzekering
De ONVZ zorgverzekering is een grote verzekeraar die haar activiteiten volledig heeft toegespitst op zorgverzekeringen. De ONVZ verzekeraar heeft ongeveer 450.000 verzekerden in Nederland.

Meer informatie vindt u op:
Overstappen.nl/zorgverzekering/zorgverzekeraars/onvz-zorgverzekering/

Al deze zorgverzekeraars kunnen via Overstappen.nl worden vergeleken op verschillende eigenschappen zoals prijs, natura polis of restitutie polis, aanvullende verzekeringen etc. Kortom vergelijk & kies de beste zorgverzekering voor jouw situatie.